Integritetspolicy

Vår integritetspolicy

I enlighet med GDPR, EU:s nya databeskrivningsförordning, vill vi här ge dig och ditt företag information om vilken sorts uppgifter, data, vi samlar in om dig och hur vi använder dem. Vi värnar om din och ditt företags integritet och skyddar alla person- och företagsuppgifter som vi samlar in.

De personuppgifter vi samlar in är sådana som du frivilligt lämnar till oss, till exempel via vår hemsida eller genom annan kontakt med oss. Uppgifter som till exempel namn, adress och företagets organisationsnummer sparas i vårt affärssystem i enlighet med bokföringslagen och vi använder dessa för att kunna kontakta dig för exempelvis fakturering, skicka ut nyhetsbrev och information. Vi sparar dina kontaktuppgifter så länge vi gör bedömningen att du kan vara intresserad av våra tjänster. Vill du att vi tar bort de uppgifter vi har om dig kan du dock när som helst kontakta oss och be oss att avregistrera dig. Avregistrering från affärssystem kan dock ske först när det är tillåtet för oss enligt bokföringslagen.

I vissa fall samlar vi i marknadsföringssyfte även in företagsinformation som finns tillgänglig på nätet, till exempel i dataregister. Kontaktas du av oss utan att frivilligt ha lämnat information om dig eller ditt företag har vi gjort bedömningen att du kan vara intresserad av våra tjänster eller arrangemang utifrån vilken bransch ditt företag verkar inom.

Om du har fler frågor om hur vi använder dina personuppgifter är du varmt välkommen att kontakta oss.
Skulle du vara missnöjd med hur vi samlar in och använder uppgifter om dig kan du också vända dig till Datainspektionen.