Om oss på Städhuset

Mer än en städfirma

Välkommen till Städhuset. Vi är ett företag med över 30 års erfarenhet av städbranschen i Stockholm. En extremt konkurrensutsatt bransch där man inte blir långvarig om man inte håller den kvalitet som kunderna förväntar sig. Att vi funnits så lång tid och idag är större än någonsin är ett bevis på att vår verksamhet och vårt sätt att arbeta fungerar.

Vår personal är den stora anledningen till vår framgång. Samtliga som är anställda hos oss genomför löpande utbildningar och får därigenom också möjligheter att avancera inom företaget. Vi har kollektivavtal och alla arbetar under försäkring. Vi ser till att alla får stimulerande arbetsuppgifter av varierande slag. Det skapar en positiv miljö där man trivs med att arbeta. Det leder i sin tur till att du som kund också får den höga kvaliteten på jobbet som du vill ha.

Vi är en flexibel och kundmedveten firma som alltid sätter kunden i första rummet. Oavsett om det handlar om en flyttstädning, regelbunden hemstädning eller om kontorsstädning hos ett större företag så möter vi kundens behov, önskemål och krav. Dessa ser alltid olika ut och enligt oss så går det alltid att hitta lösningar som passar både beställare och utförare.

Utöver städtjänster så har vi även andra områden där vi specialiserat oss. Vi vill vara mer än bara en städfirma. Därför så kan vi idag även erbjuda Grossisttjänster, Teknisk Förvaltning och Kontorsservice till våra kunder. Vi vill vara ett heltäckande företag där olika tjänster kan bakas in i samma paket. Detta till lägre priser och till en bättre kvalitet på jobben.

Referenser har vi gott om. Att kunder står redo att rekommendera oss gör oss stolta och det visar på att vi gjort någonting bra. Idag är referenser viktigare än någonsin. Hur ska du som kund kunna veta att exempelvis den flyttstädning i Huddinge du vill ha utförd blir av bästa tänkbara kvalitet om det inte finns någon att ringa som kan verifiera detta? Vi sätter dig gärna i kontakt med så många referenser som du behöver och givetvis så ligger ambitionen på att även du i framtiden blir en av dessa. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Låt oss hjälpa dig med städning