Tjänster inom städning

All typ av städning i Stockholm

Städhuset har över 30 års erfarenhet av städning och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Vi vänder oss både till företag, privatpersoner, föreningar, fastighetsägare och BRF:er och oavsett vilket uppdrag det handlar om så ligger fokus på att leverera ett högkvalitativt jobb. Vi är ISO-certifierade och vi lämnar alltid garanti på våra slutförda uppdrag.

Vi är mer än bara en städfirma. Vår verksamhet vilar på fyra starka ben där städning - Lokalvård - är ett av dem. Utöver Lokalvård så finns även Kontorsservice, Grossistverksamhet samt Teknisk Förvaltning som områden vi specialiserat oss på.

Vi har en stor personalstyrka där kompetens är hög. Talande för vår verksamhet är att vi har en låg personalomsättning. Våra anställda trivs och det är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta är det rätta. Som anställd hos Städhuset har man ett kollektivavtal, man är försäkrad och man erbjuds både varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Det skapar en bra arbetsplats där alla trivs.

Exempel på städtjänster du kan anlita oss för

Vad kan du som kund anlita oss för? Vi tittar närmare på några av de mest populära tjänsterna inom städning som våra kunder dagligen väljer Städhuset för:

  • Hemstädning: Vår överlägset mest populära tjänst. Hos oss löser du ett abonnemang för hemstädning där du själv bestämmer hur ofta städningen ska ske, under vilka dagar samt vad som ska städas. Vi lämnar alltid garanti på jobbet och Rut-avdraget kan givetvis användas. Vår hemstädning sker alltid på kundens villkor och av samma person. För extra trygghet är det viktigt att du som kund känner förtroende för den som städar och därför är en och samma städare att föredra. Det borgar dessutom för mer effektiva jobb. Vill du endast ha hjälp med speciella punktinsatser så är detta givetvis också möjligt inom hemstädning. Vi är flexibla och anpassar oss efter kundens behov.
  • Flyttstädning: Dags att flytta? Vi tar hand om din flyttstädning! Vi har löpande samarbeten med mäklare och med flyttföretag och dagligen så utför vi flyttstädningar hos företag och åt privatpersoner över hela Stockholm med omnejd. Vi ger alltid garanti på arbetet och vi följer en genomarbetad checklista från Mäklarsamfundet som garanterar ett godkännande. Flytta på ett smidigare sätt - låt oss sköta din flyttstädning!
  • Kontorsstädning: En ren arbetsplats ökar trivseln och därmed också prestationen hos varje enskild anställd. Dessutom så kan man minska på antalet sjukdagar genom en högkvalitativ kontorsstädning. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och vi hjälper i dagsläget kunder - både i större kontor och i mindre sådana - över hela Stockholm. Du som kund är med och utformar schemat över när städningen ska ske, hur ofta samt i vilken omfattning. Vi har kapacitet att skräddarsy städningen efter dina behov, önskemål och krav. Givetvis lämnas garanti på jobbet och vi försöker alltid skapa långsiktiga samarbeten med våra kunder.
  • Trappstädning: Söker du som fastighetsägare eller er BRF en pålitlig partner för er trappstädning? Vi är redo att hjälpa er. Trapphuset är det första som gäster ser och det är en yta som - vid smuts och undermåligt underhåll - kan bädda för bråk och konflikter. Genom regelbunden trappstädning ökar trivseln och underhållet ger i sin tur mindre slitage - något som minskar kostnaderna i framtiden. Vi har idag flera täta samarbeten över hela Stockholm och vi kan även inkludera annan typ av fastighetsskötsel i våra erbjudanden. Kontakta oss så berättar vi mer om detta.

En komplett städfirma